Boka Mia Lundin som föreläsare

 

Mia Lundin är en mycket uppskattad författare och föreläsare inom funktionsmedicin, kvinnohälsa, bioidentiska hormoner, PMS, förklimakteriet och klimakteriet. Hon föreläser både i Sverige och internationellt, både på engelska och svenska. HR-chefer är varmt välkomna att höra av sig.

 

Kontakta Mia

Så här säger andra om Mia Lundins föreläsningar

 ’’Vi var mycket nöjda med Mia Lundin och hennes föreläsning ''hitta hormonell balans och välmående'' och det har redan blivit en snackis både internt och bland nära och kära. Vi hade fått input från våra kollegor att ämnet känns outforskat och därmed ännu viktigare att vi lyfter frågan. Mia är jättebra att ta hjälp av för att sprida information om ämnet. Som en konsekvens av det här har det blivit mer okej att prata om ämnet inom företaget och tankar kring hur både kvinnor och män fungerar har väckts. Vi kommer alltså fortsätta att lyssna på våra kompisars behov och vilja lära oss mer framöver. 

Vi rekommenderar verkligen Mia Lundin till andra som letar föreläsare inom detta viktiga område. Tack Mia!’’

 Malin Waclaw, HR-koordinator AMF Fastigheter

 "ABF kan varmt rekommendera att gå och lyssna på Mia Lundins föreläsning om "Kaos i Kvinnohjärnan"Hon är inspirerande och humoristisk i sitt framförande om klimakteriet.Hon ger kvinnor hopp inför att bli äldre.Tack fina Mia, det var så kul att få träffa dig."

Lotta Dohn
Verksamhetsutvecklare, ABF Örebro

”Mia delade med sig av sin gedigna kunskap inom kvinnohälsa och hormoner på ett varmt och inbjudande sätt som även lockade till flera skratt. Både kvinnor och män som deltog i föreläsningen har uttryckt att de blivit inspirerade och vill lära sig ännu mer om ämnet och sin egen hälsa!”

Ebba Berkelius

Compliance officer If skadeförsäkringar

 

 

"Igår fick jag och en grupp kvinnor uppleva en mycket fin föreläsning om det som kanske inte pratas om så ofta, nämligen den kvinnliga kroppen och framförallt den kvinnliga cykeln i livet som kan bete sig på olika sätt beroende på hur vårt respektive liv ser ut. Jag uppskattade den generella kunskapen kring mående och relationen till vårt hormonella system som ofta påverkas av både yttre och inre omständigheter. Mia besitter stor kunskap kring ämnet och har en personlig ton vilket gör att jag får tillit till det hon föreläser om. Möjligheten att ställa frågor efter föreläsningen var också värdefullt och det kändes som en trygg plats att öppna upp för mer intima frågor vilka besvarades med humor och lätthet, men även en diger kunskapsbas som grund. Jag kan verkligen rekommendera denna föreläsning för alla som vill få en bra grundförståelse för sin kvinnliga kropp och tips på hur en kan hitta sin egen hormonella balans."

Sara, Fontänhuset Göteborg