Hej, jag heter Mia Lundin och jag är grundare av HerPlace

 

Jag är författare, föreläsare och sjuksköterska med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik (avancerad specialist-sjuksköterska). 
 
Jag har varit verksam i 32 år inom behandling av hormonella rubbningar som PMS, förlossningsdepression, och klimakteriebesvär och har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi.
 
Jag har bott i USA i 37 år där jag utbildade mig till Nurse Practitioner och specialistsjuksköterska vid Harbor UCLA Medical Center i Los Angeles. 1997 grundade jag kvinnokliniken The Center for Hormonal & Nutritional Balance Inc. i Santa Barbara, Kalifornien som jag drev i 18 år.
 
Under de senaste åren har jag  varit mycket aktiv som föreläsare och utbildare inom mitt ämnesområde. 2009 skrev jag boken ”Female Brain Gone Insane”, prisbelönad I USA av National Health Information Awards som ”nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”. Boken gavs ut på svenska 2011 under titeln ”Kaos i kvinnohjärnan”. Sen kom jag ut med boken Mat för hormonell balans och min senaste bok är Vägen till hormonell balans; Hjärnkoll, sexlust och välmående genom klimakteriet.
 
Jag är grundare och initiativtagare av kvinnokliniken HERCARE men valde att lämna HERCARE i mars 2023 för att fokusera mer på utbildning, föreläsningar och andra uppdrag.
 
Jag är gift med Tom och vi har fem barn och bor på landet norr om Stockholm.